Vacature

 

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.


Lijda & the shakers 2020

 

Lijda & the shakers

Met koningsdag altijd traditie dat ze bij ons optreden. Helaas kon dat dit jaar niet door gaan vanwege de richtlijnen omtrent het corona virus.

Maar…..ze hebben beloofd dat zodra het mag bij ons te komen optreden . Als er een datum bekend is zullen we dat u z.s.m. laten weten

 


Fondue

fondueFondue

Bent u met 4 of meer personen dan kunt u bij ons komen fonduen.

Onbeperkt vlees, sausjes, rundvleessalade, aardappelsalade en groene salade, stokbrood en kruidenboter, tapenade en Apollo en frites met mayonaise . €27,50 p.p.

Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

 

Prijs: €27,50 – pp. exclusief drankjes.


Bokken en Happen

Bokken en Happen

Op 4 oktober hopen we de hetfsteditie te houden Had jij een kaart gekocht voor de lente editie dan kan je die gebruiken voor deze editie. Liever je geld terug? Geen probleem maar neem dan wel eerst even contact op met het café waar je je kaart hebt gekocht. In ons geval kan dat via info@schippershuishoorn.nlGift for you/Wonderbox kadobon

gift_for_you_1

Heeft u een bon gekregen dan kunt u die vanaf oktober t/m maart 2020/2021 bij ons verzilveren.

Vanwege de richtlijnen betreffende het corona virus hebben wij weinig zitplaatsen binnen en hebben besloten voorlopig geen bonnen aan te nemen. We hopen op uw begrip en zodra er versoepeling komt en we meer tafels tot onze beschikking hebben laten we dat hier z.sm. weten.

Bedankt voor uw begrip


Kapucijners-eten 2020

.

Captainsdinner 2020

In het najaar organiseren we weer een Captainsdinner.
Aanvang 19.00 uur.
Voor € 19,80 p.p. onbeperkt kapucijners, uitgebakken spekjes, gebakken en rauwe uien, zilveruitjes, piccalilly en natuurlijk ons geheim recept.

Opgave kan via de mail info@schippershuishoorn.nl of bel 0229-214269 na 16.00 uur.

 


gift_for_you_1

Menukaart