Lunch & Diner

 Wij zijn geopend op:

Maandag en Dinsdag vanaf 16 uur. Woensdag en donderdag vanaf 12 uur Vrijdag vanaf 11 uur Zaterdag en Zondag vanaf 10.00 uur. Dinsdag 29 september en maandag 5 oktober is de keuken gesloten. Uiteraard bent u dan wel welkom voor een drankje.

Momenteel moeten wij ons ook aan de richtlijnen van het RIVM houden dat betekent dat er 1,5 m plus loopruimte  tussen de gasten moet zijn.

Dit betekent dat we weinig zitplaatsen hebben en vragen daarom ook om uw medewerking en begrip om te reserveren. Reserveer alleen als jullie geen (milde) klachten hebben dit zullen we ook bij aankomst nog een keer vragen.

Wilt u bij ons binnen komen lunchen of dineren dan kan dat alleen op afspraak. U kunt reserveren via reserverenschip@gmail.com onder vermelding van uw naam, aantal personen, (komen deze personen uit 1 gezin die op hetzelfde adres wonen) datum en tijd. Wij hebben tafels voor 2 personen alleen families uit 1 gezin wonend op hetzelfde adres mogen aan 1 tafel zo niet kunt u wel reserveren maar dan krijgt ieder koppel een eigen tafel met die 1,5 er tussen. Het uitgaan is niet zo als u gewend bent maar als we ons allemaal aan de richtlijnen houden komt er misschien snel versoepeling.

Helaas kunnen we geen reserveringen aannemen voor op het terras want als het slecht weer is mag u niet zomaar naar binnen maar is er ruimte op het moment dat u komt vraag dan even aan ons of u mag plaats nemen ook hier moeten wij eerst even vragen naar u gezondheid,

 

Menukaart (pdf) Momenteel serveren we geen sliptong maar wel een gerecht met kabeljauw in een notenkorst😋

gift_for_you_1

Menukaart